Wat gebeurt er in de praktijk?

Uitleg over de behandelingen!

Behandelingen

Als je benieuwd bent of acupunctuur voor jou geschikt is, ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Het is belangrijk dat jij een Goed Gevoel hebt over mij als acupuncturist. Het zal de behandelingen positief beïnvloeden als er een klik is en er een vertrouwensband ontstaat.

Wanneer je voor de eerste behandeling in de praktijk komt, volgt er een zogenaamd intake gesprek. Dit vormt de basis voor de diagnose en de verdere behandeling.

Tijdens dit gesprek komen alle aspecten van jouw gezondheid aan bod. We bespreken onder andere je slaap- en eetpatronen, je energielevel en je menstruatiecyclus.

Nadat alles besproken is bekijk ik de tong en voel ik de pols. Dit is onderdeel van de Chinese diagnose. Daarna wordt gestart met de acupunctuurbehandeling. De eerste behandeling duurt een uur tot 75 minuten.

Hoe verlopen de vervolgafspraken?

Bij de vervolg-consulten bespreken we hoe het sinds de vorige sessie is verlopen. Daarna zullen de tong- en polsdiagnose de basis van de behandelingen vormen. De behandeling wordt aangevuld met specifieke acupunctuurpunten die geschikt zijn voor je klachten. Eventueel worden Chinese kruiden toegevoegd.

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Afspraak

Plan online een (gratis) afspraak

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg goed gevoel op Facebook & Insta

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Plan online een (gratis) afspraak.