Benieuwd of jij PCOS hebt?

Doe de test en ontvang het het gratis e-book!

Wat is PCOS?

PCOS is de afkorting van Poly Cysteus Ovarium Syndroom. Het betekent letterlijk dat er meerdere eitjes zijn in de eierstok. Deze zijn zichtbaar op een echo als een 'kralen-ketting'.

De uitingen van PCOS zijn voor iedere vrouw anders. Het kan zijn dat je geen of een zeer onregelmatige cyclus hebt. Problemen met overgewicht komen voor, net als acne of overbeharing. Juist doordat het voor iedere vrouw anders kan zijn, is het lastig om de diagnose te stellen. Daarom kan alleen de gynaecoloog door middel van een echo en een bloedonderzoek vaststellen of je het hebt.

Mocht je twijfelen of je het zelf hebt, of wanneer je juiste meer informatie wil over PCOS, dan kun je onderstaande vragenlijst invullen. Je ontvangt dan per mail het e-book met onder andere de Chinese visie op het ziektebeeld PCOS en manieren om de symptomen te verminderen.

E-book PCOS

Is de diagnose PCOS gesteld of heb je het vermoeden dat je het hebt? Wil je de symptomen verminderen zonder medicatie? Lees er alles over in het gratis E-book. Je ontvangt de link per mail na het invullen van de vragenlijst.

1636371130
Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Afspraak

Plan online een (gratis) afspraak

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg goed gevoel op Facebook & Insta

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Plan online een (gratis) afspraak.