Wat anderen zeggen over Goed Gevoel

Ervaringen pre-birth

Eline

Ilse heeft door middel van acupunctuur mijn lichaam op de bevalling voorbereid. Zij heeft er onder meer voor gezorgd dat de spieren in het bekkengebied ontspannen waren en goed doorbloed, kleine kwaaltjes verholpen waardoor ik beter kon slapen en mijn rust kon nemen. Tevens heeft Ilse het proces in werking gezet dat ervoor zorgt dat de baarmoedermond week wordt zodat de ontsluiting voorspoedig gaat. Tijdens mijn eerste bevalling kreeg ik de eerste weeën om half zes in de ochtend om het half uur. De tijd tussen de weeën verkortte zeer geleidelijk. Om twaalf uur in de ochtend had ik volledige ontsluiting en om half twee werd mijn dochter geboren:).

Inmiddels ben ik zwanger van mijn tweede kindje en ook deze keer zal ik een beroep doen op Ilse ter ondersteuning van de zwangerschap en bij de voorbereiding op de bevalling!

Saskia

Ik kwam thuis met regelmatige weeën en die zijn niet meer weggegaan. Om een uur of 13.00 4 cm ontsluiting, om een uur of 15.30 8 cm en uiteindelijk om 16.47 natuurlijk bevallen. Ik wil je erg bedanken voor je tijd en je bijdrage aan het verwezenlijken van mijn wens om in harmonie te bevallen.

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg Goed Gevoel op Facebook & Instagram

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl