Wat anderen zeggen over Goed Gevoel

Ervaringen kinderwens

Liza

Tijdens de Corona periode, toen het ziekenhuis dicht was ben ik terecht gekomen op de website van Ilse. Ik wilde graag zelf iets kunnen doen tijdens deze periode omdat het traject met de ovulatie inductie stil lag.

Vanaf het eerste moment voelde Ilse vertrouwt, ze geeft je vertrouwen in je eigen lichaam en kan heel goed uitleggen waarom bepaalde dingen zoals voeding belangrijk zijn. Ilse heeft mij het vertrouwen in mijn eigen lichaam teruggegeven en mij laten inzien dat je er zelf de baas over bent. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze mij tijdens mijn traject steunde en dat alles als ondersteuning was van het ziekenhuistraject. Tot mijn grote verbazing had ik na enkele behandelingen en vele voedingstips een positieve zwangerschapstest in handen. Lieve Ilse, bedankt voor alles!!

Leontine
We konden het niet helemaal bevatten, maar 2 zwangerschapstests op rij vertelden ons dat ik toch echt hartstikke zwanger ben!
 
Nooit gedacht dat dat al zo snel zou lukken (met mijn waardes en de boodschap van de arts in ons achterhoofd). We waren dus een beetje in de war, maar bovenal natuurlijk onwijs blij! Zo bijzonder! Het is natuurlijk nog heel pril, daar zijn we ons heel bewust van. Maar de ervaring met de vorige zwangerschap helpt wel om wat vertrouwen in mijn lijf te hebben. 
 
We hadden het er al over dat het geen toeval kan zijn dat het de vorige pogingen raak was bij de eerste ronde mét acupunctuur en nu weer zo snel. Super blij met jouw behandeling dus!
Gerlinda
Ilse is heel waardevol voor mij geweest in de tijd dat wij intensief bezig waren met het verwezenlijken van onze kinderwens. Ze is heel professioneel en heeft een prachtige, nette praktijk. Daarnaast vond ik het heel prettig dat zij heel realistisch en eerlijk is. Ze doet haar uiterste best voor je, maar belooft geen dingen waarvan ze niet weet of ze die kan waarmaken. Dit maakt haar geloofwaardig en betrouwbaar. Ook vond ik het heel fijn dat ze eerlijk durft te benoemen dat niet alleen de acupunctuurbehandelingen en het veranderen van je voedingspatronen dingen zijn die kunnen helpen om je fitter, sterker en zelfverzekerder te voelen, maar dat je zelf ook verantwoordelijk bent voor het leven dat je leidt. Ze durft een spiegel voor te houden en leert je bewust te kijken naar de keuzes die je maakt. Naast haar acupunctuurbehandelingen en voedingsadviezen heeft ze me dus ook veel geleerd op mentaal gebied, zoals het beter grenzen aangeven en het beter verdelen van mijn energie.
 
Mijn vertrouwen in mijn eigen lichaam en in de toekomst groeide. Hierdoor kon ik het traject beter aan, maar durfde ik ook weer te geloven in een positieve uitkomst. Uiteindelijk is deze positieve uitkomst er. We verwachten ons tweede kindje en dat op een spontane manier in een rustperiode van ons traject. We zijn dankbaar dat we allebei, zowel mijn vriend als ik, de stap naar een acupuncturist hebben gezet.
 
Ik zou iedere vrouw die een kinderwens heeft en/of onzekerheden of problemen ervaart rondom haar cyclus een bezoek aan Ilse toewensen!

 

Ilse

Omdat ik hormonaal niet helemaal in balans was, zocht ik naar een manier om weer lekker in mijn vel te zitten, zonder het gebruik van hormonen/medicijnen. Dat het daarnaast al meer dan drie jaar niet gelukt was om zwanger te worden, speelde uiteraard ook mee. Na wat googlen, kwam ik terecht bij Ilse. Precies wat ik zocht, in de buurt én een naamgenoot. Toeval? Bij de intake voelde het al gelijk goed. Haar praktijk ziet er prachtig uit, Ilse is professioneel en ook heel persoonlijk. Uiteindelijk ben ik een maand lang elke week bij haar geweest voor een behandeling. Ze gaf me ook wat kleine dieettips. Ik merkte al vrij snel dat ik wat meer energie had. En wat blijkt? Meteen zwanger! Mocht ik zwangerschapsgerelateerde klachten krijgen, weet ik haar echt weer te vinden!

Jill

Na twee miskramen zonder duidelijke oorzaak was ik op zoek naar een houvast om te blijven geloven in een succesvolle zwangerschap. Iemand vertelde mij over Ilse en haar praktijk. Ik ben ontzettend blij geweest met haar goede adviezen en hulp. Ik ben ervan overtuigd dat de andere manier van eten in combinatie met acupunctuur ertoe heeft bijgedragen dat wij binnen een paar maanden weer zwanger waren. Inmiddels ben ik bevallen van een gezonde zoon.

Ik raad iedereen voor wie zwanger worden niet een vanzelfsprekendheid is aan naar Ilse te gaan. Ze is zeer begripvol, betrokken en kundig.

Wendy

Eén jaar na mijn eerste zwangerschap kwam ik voor het eerst bij Ilse. Ik bleef vermoeid en mijn buik bleef opgeblazen. Ilse nam erg de tijd tijdens de intake en adviseerde me om naast de acupunctuur ook eens te laten bekijken of ik geen PCOS had. En ze bleek gelijk te hebben, in het ziekenhuis adviseerde men om meteen met behandelingen te starten. Maar ik had op dat moment al zoveel vertrouwen in acupunctuur, dat ik dat eerst wilde proberen. In het ziekenhuis hielden ze daarom alleen mijn eisprong in de gaten. Ik bleek al snel zwanger te zijn, helaas werd dat een miskraam. Na de miskraam hielp Ilse me ook om weer vertrouwen te krijgen. Anderhalf jaar na mijn eerste bezoek aan Ilse ben ik, ondanks endometriose op mijn eierstokken, op een natuurlijke manier zwanger geworden. Ik weet zeker dat de acupunctuur me daarbij heeft geholpen.
Inmiddels ben ik halverwege de zwangerschap, alles ziet er goed uit. Ik ben heel blij dat ik Ilse heb leren kennen en ze mij weer vertrouwen heeft gegeven.

Merel

Ik ben bij Ilse terecht gekomen na verschillende miskramen in de afgelopen 2 jaren. Na onderzoek bij verschillende specialisten zijn we erachter gekomen dat mijn schildklier te traag werkt. Mogelijk was dat een verklaring voor de miskramen. Ik ben hiervoor medicijnen gaan slikken en vol goede moed probeerden we nogmaals zwanger te raken. Dat lukte al snel en bij deze zwangerschap hebben we zelfs een hartje zien kloppen. Helaas eindigde deze zwangerschap ook in een miskraam. Na dit alles zaten we er aardig doorheen en besloten we het er even bij te laten.

Ergens had ik gelezen over acupunctuur en na wat zoeken op internet kwam ik op de site van Goed Gevoel terecht. Deze acupunctuurpraktijk richt zich op vrouwen met een kinderwens.  Al bij de eerste afspraak voelde ik me meteen op mijn gemak bij Ilse en na een aantal keren geprikt te zijn, voelde ik rust in mijn lijf. Ik blijf het nog steeds bijzonder vinden dat een paar naaldjes dit effect geven. Toen ik me weer beter in mijn vel zat, durfden we het weer aan. Mijn voedingspatroon werd aangepast en ben ik Chinese kruiden gaan slikken om mijn cyclus te ondersteunen. Na een paar maanden was ik zwanger. Acupunctuur werd ingezet om het vruchtje vast te houden. En dat is gelukt! Ik ben inmiddels moeder van een zoon en we zijn echt super blij met hem. Ik weet zeker dat de acupunctuur hierbij echt heeft geholpen. Ilse bedankt!!

Kim

Na een miskraam heeft Ilse heeft me geholpen door mijn lichaam weer terug in balans te brengen. Ze heeft onderzocht wat mijn lichaam nodig had voor een volgende zwangerschap. Met resultaat want na een korte tijd was ik weer zwanger!

Ik ervaar Ilse als een fijn persoon die goed luistert, haar intuïtie gebruikt, inleeft waar nodig en zeer deskundig en kordaat handelt.

Marjolein

Als het zwanger worden niet lukt en er is medisch geen verklaring voor te vinden, gaat dat steeds meer zijn tol eisen. Zo ook bij ons.

In juni kwamen wij voor het eerst bij Ilse. Op dat moment waren we bijna 3 jaar bezig om zwanger te worden, waarvan het laatste jaar via de medische molen.

Een jaar eerder zijn wij begonnen met IUI. Na een paar behandelingen waren we zwanger. Ons geluk kon niet op, echter na 10 weken kregen we een miskraam. Na die miskraam zorgden onze wens en emoties er voor dat we ons steeds meer machteloos gingen voelen. Na het speuren op internet naar ervaringen met acupunctuur kwamen wij in juni bij Ilse terecht. We konden snel bij haar terecht voor een intake. De eerste afspraak met Ilse was erg emotioneel. Het verdriet voerde toen echt de boventoon. Ilse luisterde en stelde veel vragen. Het viel ons op dat we ons meteen op ons gemak voelden bij Ilse. Na de intake hebben we besloten dat we allebei behandeld wilden worden door Ilse. We waren overtuigd van het feit “baat het niet schaadt het niet”. Bovendien was er met ons beiden niets “mis”.

Wij zijn allebei gestart met acupunctuur met daarnaast de ondersteuning van kruiden. Door de vakantieperiode was het tijdelijk niet mogelijk om IUI behandelingen te ondergaan, waardoor de zomer in het teken stond van de behandelingen van Ilse. Ilse vond dat het juist goed was dat we geen behandelingen hadden en dat we even aan het innerlijke konden werken, terwijl wij maar aan 1 ding konden denken: zo snel mogelijk weer zwanger worden.

Als snel merkten wij dat we beter in onze vel zaten en we hadden de emoties beter onder controle. Na de zomervakantie zijn we weer gestart met de IUI-behandelingen. Ilse hield erg rekening met de IUI-behandeling. Zowel ik als mijn partner werden vóór de IUI behandeld.  Na de IUI-behandeling kwam ik binnen 48 uur bij Ilse voor nog een behandeling. De weken na zo’n behandeling waren dan altijd spannend.

Na de tweede IUI na de zomer, bleek ik zwanger te zijn. We waren dolblij. Bij mij speelde vanaf dat moment de onzekerheid een grote rol. Ik was bang dat het weer niet goed zou gaan. Vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn, heeft Ilse mij nog een aantal keren behandeld. Ze wilde met haar behandelingen ervoor zorgen dat deze keer het vruchtje bleef zitten. Bovendien heeft ze ook extra aandacht besteed aan mijn emoties die speelden en de energie die ik te kort kwam.

Inmiddels zijn de behandelingen al een paar maanden gestopt en komt de uitgerekende datum steeds dichterbij. Al met al zijn we een maand of 8 bij Ilse geweest voor de behandelingen en we zijn blij dat we deze stap hebben gezet.

Ilse heeft veel ervaring, is een luisterend oor, makkelijk benaderbaar en ze is vooral realistisch. Het heeft ons geholpen om zowel lichamelijk als geestelijk beter te voelen en het belangrijkste van alles is dat we overtuigd zijn van dat de behandelingen bijgedragen hebben aan het zwanger worden. Als het goed is worden we over een paar weken papa en mama!

Karen

Via een vriendin hoorde ik van Ilse. Omdat ik destijds al 43 was, gaf de reguliere (medische) wetenschap mij niet veel kans meer om nog ‘spontaan’ zwanger te worden. Een ziekenhuistraject om zwanger te raken voelde voor ons niet als de juiste weg, dus leek de natuur een handje helpen via acupunctuur een logische keuze. Direct bij de eerste kennismaking met Ilse had ik het gevoel aan het juiste adres te zijn. Eerst hebben we mijn hele systeem in balans gebracht en vervolgens heel gericht op een zwangerschap gaan prikken. Omdat ik graag natuurlijk zwanger wilde worden heb ik gekozen voor een combinatie van acupunctuur, gezond eten via de cursus Voeding & Vruchtbaarheid en aanvullend het gebruik van Chinese kruiden om de cyclus te ondersteunen. Daarnaast mediteerde en visualiseerde ik regelmatig. Dit bleek een succes want ik werd ‘spontaan’ zwanger en ben inmiddels de trotse moeder van een dochter van 7 maanden!

Ik ben van menig dat iedere vrouw die zwanger zou willen raken of voor wie het maar niet wil lukken eens haar licht bij Ilse zou moeten gaan opsteken. Ilse is kundig, eerlijk en betrokken op een prettige manier! Dank je Ilse en keep up the good work 😊"

Lynn

In het begin waren we niet zo bezig met onze kinderwens. We hadden er vertrouwen in dat het goed zou komen! Na een paar jaar begonnen we daaraan te twijfelen. We zijn gestart met een medisch traject, eerst IUI en later IVF. Dit was echt niet wat we wilden!

Toen werd ik gewezen op de site van Ilse. Dat voelde meteen goed. Ik ben gestart met de voedingscursus en koos voor ondersteunende acupunctuurbehandelingen. Mijn partner had er weinig vertrouwen in, maar maar ik wilde het toch proberen; op een natuurlijke manier onze kansen vergroten. En met succes! Door het aanpassen van mijn voedingspatroon en met een paar sessies acupunctuur is onze grootste wens uitgekomen!

Ik ben nog steeds verbaasd en blij met wat je voor ons hebt kunnen betekenen!

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg Goed Gevoel op Facebook & Instagram

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl