kennismakingsgesprek

Persoonlijke aandacht is in een behandeltraject erg belangrijk. Hiervoor wordt ruimschoots de tijd genomen tijdens een intake en de vervolgconsulten. De klachten worden uitgebreid besproken, maar tevens wordt er, indien relevant, gevraagd naar je leef- en/of werkomgeving.

 Ik ben van mening dat persoonlijke aandacht niet alleen tijdens de behandelingen centraal moet staan. In het traject hiervoor is het minstens zo belangrijk. Je kunt op basis van de informatie die je  voorafgaand aan de behandelingen krijgt, besluiten of je behandeld wilt worden middels acupunctuur.

Je kunt hiervoor bellen of mailen, maar met een GRATIS kennismakingsgesprek krijg je waarschijnlijk een beter beeld van de mogelijkheden tijdens de behandelingen en heb je meteen de gelegenheid om mij als therapeut te leren kennen. Je kunt het mij per mail of telefonisch laten weten als je hiervoor belangstelling hebt, of dit kenbaar maken via de online-agenda (let op: dit is geen intake gesprek maar een kennismakingsgesprek).