3

Ben je benieuwd wat je kunt doen bij PCOS?

Voor de meeste vrouwen zijn er 2 dagen per maand met de kans op een zwangerschap. Bij PCOS ligt dat net even anders. Als je cyclus onregelmatig is of zelfs helemaal uitblijft, is het moeilijk in te schatten wanneer je vruchtbaar bent.

De diagnose wordt gesteld door een gynaecoloog als er minimaal 2 van onderstaande symptomen aanwezig zijn:

- geen menstruaties

- onregelmatige cyclus

- teveel testosteron

- blaasjes op de eierstokken

Gelukkig zijn er ook met PCOS mogelijkheden om je vruchtbaarheid te beïnvloeden.

Wat zijn de opties bij PCOS?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn die zorgen dat cyclus onregelmatig is, of zelfs uitblijft. Het is belangrijk om te ontdekken welk onderliggend patroon dit veroorzaakt. Er zijn genoeg mogelijkheden om daar achter te komen.

In de Chinese geneeskunde noemen we het teveel aan vocht in de eierstokken Damp. Damp is een teveel aan vocht op een plaats in het lichaam waar het niet hoort, in dit geval op de eierstokken. Er zijn manieren op de Damp te verdrijven en op die manier meer regelmaat in je cyclus te krijgen.

Vanuit de Chinese geneeskunde worden de hormonen nooit zo benoemt als in de reguliere geneeskunde. Gelukkig zijn er wel opties om ermee aan de slag te gaan. Alles draait om balans, ook je hormoonhuishouding.

Er is een makkelijke oplossing

In onze online training delen we alle kennis om te werken aan je PCOS.
Niet iedere vrouw heeft dezelfde kenmerken van PCOS. Maar we geven genoeg informatie zodat iedere vrouw met PCOS de juiste mogelijkheden krijgt om aan de slag te gaan.

We leren je hoe jouw spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid. Je gaat ontdekken dat rauwkost je niet gaat helpen om fitter, slanker en warmer te worden. We zorgen dat jij leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.
Met een cyclusdagboek en uitleg over de BBT curve, krijg je meer inzicht in je cyclus. Daarnaast kun je aan de slag met castoroliepakkingen en geven we je uitleg over de acupressuurpunten die je eisprong stimuleren. Als je een eisprong hebt, geven we je tips over drukpunten die de innesteling stimuleren. Alles is erop gericht om de symptomen van PCOS te verminderen.

Ga meteen aan de slag met PCOS en je kinderwens

Er zijn genoeg mogelijkheiden die een gunstig effect hebben op de klachten bij PCOS. Het aanpassen van je voeding is één van de belangrijkste manieren om verschil te maken, maar er zijn meer opties.
Zodra je de voedingsadviezen en onze tips gaat toepassen in je dagelijks leven, zul je veranderingen gaan merken in je cyclus. Een cyclus die beter in balans is, heeft meteen een  positieve invloed op je vruchtbaarheid!

Wil je ook weten:

Welke hormonen een rol spelen bij PCOS

hoe je pakkingen kunt gebruiken

Welke acupressuur-punten je kunt gebruiken

Hoe je jouw hormonale balans kunt herstellen

Hoe je jouw eisprong stimuleert

Welke voeding echt bij je past

Tijdelijke prijs € 127,- € 97,00

6
4
2
1
3
5

Tijdelijke prijs € 127,- € 97,00

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Twijfel je nog?

 

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse