Heb jij een kinderwens?

Dan kan de online training je wellicht helpen tijdens het IUI traject

Wat kun je zelf doen tijdensen een IUI behandeling?

Zwanger worden is niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk ben je, na alle teleurstelling, bij de fertiliteitsarts terecht gekomen. Jullie gaan starten met een medisch traject.

Jouw fertiliteitsarts kan het niet alleen doen

Als je denkt dat de gynaecoloog alles over jouw cyclus weet, dan heb je het waarschijnlijk mis. De fertiliteitsarts heeft zeker veel kennis over de vruchtbaarheid in het algemeen, maar weet nauwelijks iets van jou lichaam. Jij bent de expert van jouw lichaam. Alleen jij weet hoe je cyclus functioneert en alleen jij kan bijsturen, als je eenmaal weet waar je op moet letten!

Je hoeft het echt niet alleen te doen, wij kunnen je helpen!

Om je lichaam beter te laten functioneren, is het in kaart brengen van je cyclus de eerste stap. Dat is meer dan alleen noteren wanneer je menstruatie start. Je gaat je ook gaan verdiepen in hoe jij je vóór, tijdens en na de menstruatie voelt. Hoe jouw menstruatie zelf verloopt, geeft een schat aan belangrijke informatie! Verlies je weinig of juist veel of bloed? Welke kleur heeft het? Hoe lang menstrueer je?

Het monitoren van je cyclus wil ook zeggen dat je gaat ontdekken wanneer je eisprong is. Uiteraard wordt dat bijgehouden in het ziekenhuis met echo's, maar er zijn ook signalen die aangeven dat je eisprong eraan komt. Hoe fijn is het als je die signalen leert kennen! Je weet dan wanneer de kans op een bevruchting het grootst is. Wij gaan je laten ontdekken wat je cyclus jou vertelt en welke manieren jou gaan helpen om zwanger te worden. Zelfs wanneer je in een medisch traject zit, is er nog zoveel wat je zelf kunt doen!

1610108167
1610108327
1610108147

Wil jij je kansen maximaal benutten?

We begrijpen heel goed dat je zo snel mogelijk zwanger wil worden. Het allerbelangrijkste is dat jij de juiste balans gaat vinden, de balans die bij jouw past. Zoals gezegd is iedere vrouw uniek. Dat is ons programma ook. We bieden tal van opties om je balans te herstellen, dat er zeker methodes bijzitten die voor jou gaan werken.

We vertellen je hoe jouw cyclus in elkaar zit, vanuit de hormonale kant en vanuit de Chinese geneeskunde. We leggen de verschillende verstoringen uit en op welke manieren je aan de slag kunt om je cyclus te verbeteren. We zorgen ervoor dat je begrijpt waarom je voedingspatroon na je menstruatie anders hoort te zijn dan na je eisprong. De juiste voeding na je eisprong zorgt ervoor dat de kansen op een gezonde innesteling groter worden.

Je gaat ontdekken welke acupressuurpunten je kunt gebruiken vóór, tijdens en na de IUI. Je gaat andere punten gebruiken voor je eisprong dan tijdens de menstruatie. Acupressuur is te gebruiken in combinatie met fertiliteitsmassage (verschillende technieken worden uitgelegd). Je leert welke methodes en acupunctuurpunten passen bij jou!

Je kunt gebruik maken van verschillende invulsheets, van BBT (temperatuur)curves tot cyclusdagboeken.

Welke opties ga jij gebruiken?

We weten dat je het druk hebt. Je kiest zelf welke methodes je gaat gebruiken. Met slechts 10 minuten per dag kun je verschil maken!

1610108199
1610108232
1610108261

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Tijdelijke prijs € 197,-

Per fase van de behandeling leer je:

de rol van hormonen

welke voeding je kan ondersteunen

wat je temperatuur betekent

welke acupunctuur punten geschikt zijn

het toepassen van fertiliteitsmassage

hoe affimaties je kunnen helpen

je balans houden

alles over je cyclus

1610108351
1610108285
1610108305

Wat anderen over de training zeggen:

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ik heb veel geleerd.

Ik ben enthousiast over de digitale cyclusdagboeken, die je ook makkelijk dagelijks op je telefoon kunt invullen.

Tijdelijke prijs € 197,-

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg Goed Gevoel op Facebook & Instagram

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl