11

Wat kun je zelf doen tijdens een IUI behandeling?

Zwanger worden is niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk ben je, na alle teleurstelling, bij de fertiliteitsarts terecht gekomen. Jullie gaan starten met een medisch traject.

Jouw fertiliteitsarts kan het niet alleen kan doen

Als je denkt dat de gynaecoloog alles over jouw cyclus weet, dan heb je het waarschijnlijk mis. De fertiliteitsarts heeft zeker veel kennis over de vruchtbaarheid in het algemeen, maar weet nauwelijks iets van jou lichaam. Jij bent de expert van jouw lichaam. Alleen jij weet hoe je cyclus functioneert en alleen jij kan bijsturen, als je eenmaal weet waar je op moet letten!

Je hoeft het niet allen te doen, wij kunnen je helpen!

Om je lichaam beter te laten functioneren, is het in kaart brengen van je cyclus de eerste stap. Dat is meer dan alleen noteren wanneer je menstruatie start. Je gaat je ook gaan verdiepen in hoe jij je vóór, tijdens en na de menstruatie voelt. Hoe jouw menstruatie zelf verloopt, geeft een schat aan belangrijke informatie! Verlies je weinig of juist veel of bloed? Welke kleur heeft het? Hoe lang menstrueer je?
Het monitoren van je cyclus wil ook zeggen dat je gaat ontdekken wanneer je eisprong is. Uiteraard wordt dat bijgehouden in het ziekenhuis met echo's, maar er zijn ook signalen die aangeven dat je eisprong eraan komt. Hoe fijn is het als je die signalen leert kennen! Je weet dan wanneer de kans op een bevruchting het grootst is. Wij gaan je laten ontdekken wat je cyclus jou vertelt en welke manieren jou gaan helpen om zwanger te worden. Zelfs wanneer je in een medisch traject zit, is er nog zoveel wat je zelf kunt doen!

1610108167
1610108327
1610108147

Wil jij je kansen maximaal benutten?

We begrijpen heel goed dat je zo snel mogelijk zwanger wil worden. Het allerbelangrijkste is dat jij de juiste balans gaat vinden, de balans die bij jouw past. Zoals gezegd is iedere vrouw uniek. Dat is ons programma ook. We bieden tal van opties om je balans te herstellen, dat er zeker methodes bijzitten die voor jou gaan werken.
We vertellen je hoe jouw cyclus in elkaar zit, vanuit de hormonale kant en vanuit de Chinese geneeskunde. We leggen de verschillende verstoringen uit en op welke manieren je aan de slag kunt om je cyclus te verbeteren. We zorgen ervoor dat je begrijpt waarom je voedingspatroon na je menstruatie anders hoort te zijn dan na je eisprong. De juiste voeding na je eisprong zorgt ervoor dat de kansen op een gezonde innesteling groter worden.
Je gaat ontdekken welke acupressuurpunten je kunt gebruiken vóór, tijdens en na de IUI. Je gaat andere punten gebruiken voor je eisprong dan tijdens de menstruatie. Acupressuur is te gebruiken in combinatie met fertiliteitsmassage (verschillende technieken worden uitgelegd). Je leert welke methodes en acupunctuurpunten passen bij jou!
Je kunt gebruik maken van verschillende invulsheets, van BBT (temperatuur)curves tot cyclusdagboeken.

Welke opties ga jij gebruiken?

We weten dat je het druk hebt. Je kiest zelf welke methodes je gaat gebruiken. Met slechts 10 minuten per dag kun je verschil maken!

1610108199
1610108232
1610108261

Tijdelijke prijs € 197,-

Extra informatie

 

De trainingen zijn ingedeeld in de vier fasen van je cyclus.
Per fase ontdek je:

 

Welke hormonen actief zijn

Welke fertiliteitsmassage toepasbaar is

Wat je lichaamstemperatuur je kan vertellen

Welke voeding geschikt is

Welke acupressuur-punten geschikt zijn

Het effect van affirmaties

Hoe je in balans kunt blijven

Alles over je menstruatie cyclus

1610108351
1610108285
1610108305

Tijdelijke prijs € 197,-

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ik heb veel geleerd.

Ik ben enthousiast over de digitale cyclusdagboeken, die je ook makkelijk dagelijks op je telefoon kunt invullen.

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Twijfel je nog?

 

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse