2[1]

Is het tijd om zelf actie te ondernemen?

De beslissing is gemaakt, jullie willen graag een kindje. Maar wat nu? Heb jij ook het gevoel dat je alleen maar kunt afwachten of het een keer gaat lukken, zonder dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen? Of word je juist onzeker van alle tegenstrijdige adviezen die je leest op internet? Dat begrijpen we!

De algemene adviezen houden geen rekening met wie JIJ bent, maar wij wel!

Vanuit eigen ervaring uit onze praktijken weten we dat alle vrouwen verschillend zijn en dat er dus voor iedereen een unieke aanpak nodig is! Hoe fijn zou het zijn als jij nooit meer hoeft te twijfelen welke aanpak voor jou het beste werkt?

Wist jij dat je ongelooflijk veel zelf kan doen?

Zou je ook graag beter begrijpen hoe jouw lichaam functioneert? De eerste stap is het in kaart brengen van je cyclus. Dat gaat verder dan alleen noteren wanneer je menstruatie start. Je moet je ook gaan verdiepen in hoe jij je vóór, tijdens en na de menstruatie voelt. Hoe jouw menstruatie zelf verloopt, geeft een schat aan waardevolle informatie! Verlies je veel of weinig bloed? Hoe is de kleur? Hoe lang vloei je? Het bijhouden van je cyclus wil ook zeggen dat je gaat ontdekken wanneer je eisprong is. En helaas; dat is niet altijd op dag 14! Wanneer je die signalen gaat herkennen, weet je ook wanneer de kans op een bevruchting het grootste is. Wij gaan je leren wat je cyclus jou vertelt en welke methodes jou gaan helpen om zwanger te worden.

3[1]
6[1]
7[1]

Wil je aan de slag en je kansen optimaal benutten?

Natuurlijk wil je graag zwanger worden en je wil er alles aan doen om de natuur een handje te helpen. Het belangrijkste is dat jij de juiste balans gaat vinden, de balans die bij jouw past. Zoals gezegd is iedere vrouw uniek, en dat is ons programma ook. We bieden zoveel opties om je balans te herstellen, dat er zeker methodes bijzitten die voor jouw werken.
We leggen uit hoe jouw cyclus in elkaar zit, zowel vanuit de hormonale kant als vanuit de Chinese geneeskunde. We leggen de verschillende verstoringen uit en hoe je aan de slag kunt om je cyclus te verbeteren. We zorgen ervoor dat je snapt waarom je voedingspatroon na je menstruatie anders hoort te zijn dan na je eisprong. De juiste voeding na je eisprong zorgt voor betere kansen op een gezonde innesteling.
We gaan je leren welke acupressuurpunten je kunt gebruiken om processen tijdens de maand te ondersteunen. Ook hier zul je van andere punten gebruik maken voor je eisprong dan tijdens de menstruatie. Acupressuur kun je gebruiken in combinatie met fertiliteitsmassage (verschillende technieken worden uitgelegd). Je leert welke methodes/acupunctuurpunten passen bij jou!
Je kunt gebruik maken van verschillende invulsheets, van temperatuurcurves tot menstruatiedagboeken.

Je bepaalt zelf van welke opties je gebruik maakt.

We weten dat je het druk hebt, dus je kiest zelf welke methodes je gaat gebruiken. Al met 10 minuten per dag kun je verschil maken!

Copy of Untitled(1)
2[1]
9[1]

Met deze training ben je 3 maanden bezig. Dat is de tijd die nodig is om nieuwe gewoontes aan te passen.

Lockdown korting50%

Tijdelijke prijs € 197,- € 98,50

Aanvullende informatie

De trainingen zijn ingedeeld in de 4 fasen van je cyclus.
Per fase leer je:

Welke hormonen actief zijn

Welke fertiliteitsmassage je kunt toepassen

Wat je lichaamstemperatuur je vertelt

Welke voeding het meest geschikt is

Welke acupressuur-punten je kunt gebruiken

Het toepassen van affirmaties

Hoe je jouw balans kunt herstellen

Alles over je vrouwelijke cyclus

5[1]
1[1]
Copy of Untitled(1)
Lockdown korting50%

Tijdelijke prijs € 197, € 98,50

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ik heb veel geleerd.

Ik ben enthousiast over de digitale cyclusdagboeken, die je ook makkelijk dagelijks op je telefoon kunt invullen.

Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn voeding. Ik let nu meer op warmte en doe de acupuressuurbehandelingen elke dag!

Mega interessant om te horen dat mijn menstruatie dus niet normaal is. Ik focus mij nu vooral op de voeding.

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Twijfel je nog?

 

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse