Heb jij een koude baarmoeder?

Ontdek het binnen 2 minuten!

Wil je graag op een natuurlijke manier zwanger worden?

Heb je ook het idee dat zwanger worden zo ongrijpbaar is? Je hebt maar een paar dagen in de maand de kans op een bevruchting. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Zo kun je op een makkelijke manier bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Hoe dan?

Een veel voorkomende oorzaak waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Deze term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteit problemen. Het is niet zo dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

Koud

Heb je altijd koude handen en voeten?

Libido

Is je libido ver te zoeken?

Energie

Ben je altijd vermoeid?

Herkenbaar? De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je klachten op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “Verbeter je Vruchtbaarheid- Koude Baarmoeder”.

Je ontdekt hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Je krijgt meer grip op je cyclus, je hebt toegang tot een cyclusdagboek, een BBT curve, castoroliepakkingen en je krijgt uitleg over welke acupuntuur punten je zelf kunt masseren om de innesteling te bevorderen.

Het online programma wordt aangeboden door Puur vrouw academie.

Eet jezelf warm!

Als je de aanpassingen van je voedingspatroon combineert met onze andere tips, zul je snel verandering merken. Iedere positieve verandering in je cyclus én in jouw algemeen welbevinden, zorgt meteen voor een boost van je vruchtbaarheid!

Wil jij starten en je kansen optimaal benutten?

Ruim 88% van de vrouwen heeft een koude baarmoeder. Het verschil als ze hun eetgewoonte hebben aangepast is enorm, binnen één week. Deze vrouwen laten weten dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om actief te zijn. Het grootste deel van deze groep raakt zwanger!

Tijdens de training leer je:

Welke hormonen actief zijn

Welke voeding het beste bij je past

Hoe je meer energie krijgt

Wat je lichaamstemperatuur je kan vertellen

Welke acupresuurpunten geschikt zijn

Alles over je menstruatie cyclus

Castorolie-pakkingen toepassen

Waarom thee niet altijd de juiste keuze is

Prijs: € 249,-

Wat anderen zeggen over de training:

“Het aanpassen van mijn voedingspatroon, in mijn geval warm en tarwevrij eten, bleek gemakkelijker dan verwacht. De effecten hiervan op mijn lichaam waren vrijwel direct merkbaar. Weg opgeblazen buik en mijn energiepijl schoot omhoog. Ook houdt mijn lichaam zichzelf beter warm. Geen koude voeten of vervelende rillingen meer. Het aller mooiste is dat mijn lichaam door deze verandering klaar leek te zijn voor het dragen van een kindje, want inmiddels ben ik zwanger.”  

"De online cursus is zowel informatief als praktisch. Op een laagdrempelige manier leer je middels filmpjes elke dag een beetje meer hoe voeding jouw lijf kan helpen. Geen overload aan informatie, maar juist duidelijk en behapbaar. Ilse deelt niet alleen haar kennis over voeding, ook deelt ze haar ideeën over bereidingen en diverse recepten. Je kunt dus meteen zelf aan de slag. Ik merk na een aantal weken vooral aan mijn handen en voeten dat mijn lijf zich beter warm kan houden. Blij met alle kennis!"

Veel gestelde vragen

Voor wie is de online cursus geschikt?

De cursus is gemaakt voor vrouwen met een kinderwens die zich herkennen in het beeld van de koude baarmoeder (vul de vragenlijst in bij twijfel).

Wanneer in mijn cyclus kan ik starten?

Je kunt elk moment van starten met beter eten. Nu is een goed moment 🙂 

Hoe lang duurt de cursus?

Je krijgt na aanmelden meteen toegang tot de eerste les. Je kunt op eigen tempo aan de slag. Je krijgt 1 jaar toegang.

Hoe zien de lessen eruit?

De lessen zijn opgebouwd met presentaties, video's en e-boeken. Verder zijn er invulsheets te downloaden voor het cyclusdagboek en de BBT curve. Bij de uitleg over acupressuurpunten zijn instructievideo's toegevoegd.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

Je zult per les ongeveer 10 minuten nodig hebben om de informatie te bekijken. Je hebt meteen toegang tot de hele training, dus je bepaalt zelf hoeveel lessen je per dag wil doen.

Ik kan niet goed koken, is dat een probleem?

Totaal niet! Je kunt met een paar ingrediënten uitstekende gerechten maken. Er zijn  verschillende recepten en tussendoortjes beschikbaar als e-book.

Kan ik meedoen als ik vegetarisch eet?

In de cursus wordt wel het voordeel van dierlijke producten eten besproken bij een koude baarmoeder. Sta open voor de visie en de oplossingen die voor jou acceptabel zijn.

Kan ik meedoen tijdens een medisch traject?

Ja, dat kan zeker. Hoe beter jij je voelt, hoe groter de kans van slagen (bij IUI, IVF of ICSI). 

Is er gelegenheid om vragen te stellen?

Jazeker! Je kunt altijd contact met me opnemen. Je vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Benieuwd of jij een koude baarmoeder hebt?

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg Goed Gevoel op Facebook & Instagram

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl