zonder logo header website

Benieuwd of jij een koude baarmoeder hebt? Doe de test!

Wil je graag op een natuurlijke manier zwanger worden?

Heb je ook het idee dat zwanger worden zo ongrijpbaar is? Je hebt maar een paar dagen in de maand de kans op een bevruchting. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Zo kun je op een makkelijke manier bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Hoe dan?

Een veel voorkomende oorzaak waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Deze term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteit problemen. Het is niet zo dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

Heb je altijd koude handen?

Is je libido laag?

Zijn je voeten ijskoud?

Ben je altijd moe?

Herkenbaar? De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je klachten op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “koude baarmoeder”.

Je ontdekt hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Je krijgt meer grip op je cyclus, je hebt toegang tot een cyclusdagboek, een BBT curve, castoroliepakkingen en je krijgt uitleg over welke acuountuur punten je zelf kunt masseren om de innesteling te bevorderen.

Wil jij starten en je kansen optimaal benutten?

De meeste vrouwen die wij zien in onze acupunctuur praktijken, hebben een ‘koude baarmoeder’. Het verschil als ze hun eetgewoonte hebben aangepast is enorm, binnen één week. Deze vrouwen laten weten dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om actief te zijn. Het grootste deel van deze groep raakt zwanger!

 

Eet jezelf warm

Als je de aanpassingen van je voedingspatroon combineert met onze andere tips, zul je snel verandering merken. Iedere positieve verandering in je cyclus én in jouw algemeen welbevinden, zorgt meteen voor een boost van je vruchtbaarheid!

hormoon
cyclus
gerechten
bbt

Tijdens de training leer je:

Welke hormonen actief zijn

Welke voeding voor jou geschikt is

Hoe je meer energie krijgt

Wat je lichaamstemperatuur je kan vertellen

Welke acupressuur-punten geschikt zijn

Alles over je menstruatie cyclus

Hoe je castoroliepakkingen kunt gebruiken

Tijdelijke introductieprijs € 97,-

“Het aanpassen van mijn voedingspatroon, in mijn geval warm en tarwevrij eten, bleek gemakkelijker dan verwacht. De effecten hiervan op mijn lichaam waren vrijwel direct merkbaar. Weg opgeblazen buik en mijn energiepijl schoot omhoog. Ook houdt mijn lichaam zichzelf beter warm. Geen koude voeten of vervelende rillingen meer. Het aller mooiste is dat mijn lichaam door deze verandering klaar leek te zijn voor het dragen van een kindje, want inmiddels ben ik zwanger.”  

"De online cursus is zowel informatief als praktisch. Op een laagdrempelige manier leer je middels filmpjes elke dag een beetje meer hoe voeding jouw lijf kan helpen. Geen overload aan informatie, maar juist duidelijk en behapbaar. Ilse deelt niet alleen haar kennis over voeding, ook deelt ze haar ideeën over bereidingen en diverse recepten. Je kunt dus meteen zelf aan de slag. Ik merk na een aantal weken vooral aan mijn handen en voeten dat mijn lijf zich beter warm kan houden. Blij met alle kennis!"

Benieuwd of jij een koude baarmoeder hebt? Doe de test!

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Wil je meer weten?

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse