Wil je graag zwanger worden?
Wil je jouw vruchtbaarheid op een natuurlijke manier vergroten?

Heb je ook het idee dat het zo ongrijpbaar is? Je hebt slechts een paar dagen in de maand de kans om zwanger te worden. Toch zijn er volop mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Op een makkelijke manier kun je bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Hoe dan?

Een van de meest voorkomende oorzaken waarom het zwanger worden  (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Het is een term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteit problemen. Het wil niet zeggen dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

 

Altijd koude handen?

Laag libido?

Voeten als ijsklompen?

Futloos? Al moe bij het opstaan?

Is dit herkenbaar? De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je probleem op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “van koude kamer naar warm nestje”.

Je leert in één week hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Wat je eet, maakt het verschil!

Mijn naam is Ilse en ik heb Goed Gevoel opgericht voor vrouwen met een kinderwens. Veruit de meeste vrouwen die ik zie in mijn praktijk, hebben een ‘koude baarmoeder’. De resultaten zijn fantastisch! Het verschil als ze hun eetgewoonte hebben aangepast is verbluffend, binnen één week. Deze vrouwen vertellen dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om actief te zijn. De overgrote meerderheid van deze groep raakt zwanger!

Mijn verhaal:

Dat ik graag kinderen wilde, wist ik al van jongs af aan. Of het natuurlijk zou gaan lukken, dat was de vraag. Binnen mijn familie was dat niet vanzelfsprekend. Na een bezoek aan de gynaecoloog wist ik dat ik aanpassingen moest gaan maken. Hij vertelde me dat ik hem moest bellen wanneer we klaar waren voor gezinsuitbreiding. Hij dacht dat het enkel met een medisch traject mogelijk kon zijn. Dat wilde ik helemaal niet! Daarna ben ik de kennis die ik inmiddels had van de Chinese geneeskunde, gaan toepassen. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast en kreeg daarmee een regelmatige cyclus. Vanaf het moment dat kinderen meer dan welkom waren, raakte ik beide keren op een natuurlijke manier zwanger!

Als ik het kan, kan jij het ook!

Door alle kennis in een online programma aan te bieden, is alle informatie ook voor jou beschikbaar!

Door je voeding aan te passen:

Krijg je meer energie

Verbetert je cyclus

Weet je welke voeding écht bij je past

Zit je lekkerder in je vel

Wat anderen zeggen over Goed Gevoel:

"De online cursus is zowel informatief als praktisch. Op een laagdrempelige manier leer je middels filmpjes elke dag een beetje meer hoe voeding jouw lijf kan helpen. Geen overload aan informatie, maar juist duidelijk en behapbaar. Ilse deelt niet alleen haar kennis over voeding, ook deelt ze haar ideeën over bereidingen en diverse recepten. Je kunt dus meteen zelf aan de slag. Ik merk na een aantal weken vooral aan mijn handen en voeten dat mijn lijf zich beter warm kan houden. Blij met alle kennis!"

“Het aanpassen van mijn voedingspatroon, in mijn geval warm en tarwevrij eten, bleek gemakkelijker dan verwacht. De effecten hiervan op mijn lichaam waren vrijwel direct merkbaar. Weg opgeblazen buik en mijn energiepijl schoot omhoog. Ook houdt mijn lichaam zichzelf beter warm. Geen koude voeten of vervelende rillingen meer. Het aller mooiste is dat mijn lichaam door deze verandering klaar leek te zijn voor het dragen van een kindje, want inmiddels ben ik zwanger.”  

"Door het anders eten merk ik enorm veel verschil in lichaamstemperatuur. Dit is echt onwijs bizar. Hoe ontzettend koud dat ik het altijd had naar hoe warm ik nu ben geworden, zelfs als het 3 graden buiten is, vind ik het heerlijk.

Verder maakt de acupunctuur je heel relaxed en zijn mijn maandelijkse klachten vele malen minder. 

Hopelijk heeft dit een positief resultaat op onze kinderwens."

Meld je aan voor € 65,-

Na aanmelding krijg je meteen toegang tot de cursus.

Twijfel je nog of je zelf een koude baarmoeder hebt? Doe de test! Binnen een paar minuten heb je het antwoord!

powered by Typeform

Als uit de test blijkt...

... dat je waarschijnlijk een Koude Baarmoeder hebt, is de online training geschikt voor jou.

Je leert in één week hoe je jouw voeding kan aanpassen zodat het écht bij je past. De cursus bestaat uit video’s, e-boeken, een persoonlijk eetdagboek en PDF’s. Elke dag krijg je toegang tot een volgende les. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, tablet of laptop.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de online cursus geschikt?

De cursus is gemaakt voor vrouwen met een kinderwens die zich herkennen in het beeld van de koude baarmoeder (vul de vragenlijst in bij twijfel).

Wanneer in mijn cyclus kan ik starten?

Je kunt elk moment van starten met beter eten. Nu is een goed moment 🙂 

Hoe lang duurt de cursus?

Je krijgt na aanmelden meteen toegang tot de eerste les. In de dagen die volgen krijg je elke dag een e-mail met toegang tot de volgende les. De cursus bestaat uit 9 lessen.

Hoe zien de lessen eruit?

Je krijgt uitleg via een korte video of je leest een e-boek. Het is raadzaam om een eetdagboek bij te houden (via invulbaar PDF).

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

De video’s duren ongeveer 10 minuten. Als je de informatie nog eens wil doornemen, ben je met 15 a 20 minuten per dag klaar. De tijd om te koken zit hier niet bij.

Ik kan niet goed koken, is dat een probleem?

Totaal niet! Je kunt met een paar ingrediënten uitstekende gerechten maken.

Kan ik meedoen als ik vegetarisch eet?

In de cursus wordt wel het voordeel van dierlijke producten eten besproken bij een koude baarmoeder. Sta open voor de visie en de oplossingen die voor jou acceptabel zijn.

Kan ik meedoen tijdens een medisch traject?

Ja, dat kan zeker. Hoe beter jij je voelt, hoe groter de kans van slagen (bij IUI, IVF of ICSI). 

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl