Ontdek hoe je spijsvertering invloed heeft op je baarmoeder

Vraag jij jezelf af waarom het zwanger worden of zwanger blijven niet lukt? Juist wanneer artsen zeggen dat er geen medische redenen zijn waarom een zwangerschap uitblijft, dan zou het toch moeten lukken?

Dit is de reden: het is niet zo simpel als een eitje en een zaadje en klaar! Een bevruchting is van veel factoren afhankelijk. Het draait allemaal om de juiste energiebalans in het lichaam!

Als je zelf altijd moe bent, hoe kan je lichaam dan voldoende energie opbrengen om ook nog een baby in je buik te laten groeien? Wanneer je het altijd koud hebt, hoe kan je baarmoeder dan een warm nestje zijn?

Gelukkig is er een oplossing

De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar, maar jammer genoeg nog zo onbekend! Alle kennis om je probleem op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “van koude kamer naar warm nestje”.

Je leert in één week hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Om zeker te weten dat de cursus voor jou geschikt is, vraag ik je om de onderstaande vragenlijst in te vullen. Het duurt slechts 2 minuten!

powered by Typeform

Als uit de test blijkt...

... dat je waarschijnlijk een Koude Baarmoeder hebt, is er gelukkig een oplossing.

De cursus “van koude baarmoeder naar warm nestje” leert je in één week hoe je jouw voeding kan aanpassen zodat het écht bij je past. De cursus bestaat uit video’s, e-boeken, een persoonlijk eetdagboek en PDF’s. Elke dag krijg je toegang tot een volgende les. Dag 1 is een introductie en dag 9 een BONUS.

Goed Gevoel

Mijn naam is Ilse en ik heb Goed Gevoel opgericht voor vrouwen met een kinderwens. Veruit de meeste vrouwen die ik zie in mijn praktijk, hebben een ‘koude baarmoeder’. Het is heel fijn om met juist deze groep vrouwen te werken: de resultaten zijn fantastisch! Het verschil wat ik zie als ze in een week hun eetgewoonte hebben aangepast is verbluffend. Deze vrouwen vertellen dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om wat in de avonduren te doen. De overgrote meerderheid van deze groep raakt zwanger!
Ze geven aan dat de theorie achter de Chinese voedingsleer heel logisch is en dat hun voedingspatroon makkelijk is aan te passen.

Door de kennis online aan te bieden, is alle informatie ook voor jou beschikbaar!

Wat anderen over de cursus zeggen:

"De online cursus is zowel informatief als praktisch. Op een laagdrempelige manier leer je middels filmpjes elke dag een beetje meer hoe voeding jouw lijf kan helpen. Geen overload aan informatie, maar juist duidelijk en behapbaar. Ilse deelt niet alleen haar kennis over voeding, ook deelt ze haar ideeën over bereidingen en diverse recepten. Je kunt dus meteen zelf aan de slag. Ik merk na een aantal weken vooral aan mijn handen en voeten dat mijn lijf zich beter warm kan houden. Blij met alle kennis!"

“Het aanpassen van mijn voedingspatroon, in mijn geval warm en tarwevrij eten, bleek gemakkelijker dan verwacht. De effecten hiervan op mijn lichaam waren vrijwel direct merkbaar. Weg opgeblazen buik en mijn energiepijl schoot omhoog. Ook houdt mijn lichaam zichzelf beter warm. Geen koude voeten of vervelende rillingen meer. Het aller mooiste is dat mijn lichaam door deze verandering klaar leek te zijn voor het dragen van een kindje, want inmiddels ben ik zwanger.”  

"Door het anders eten merk ik enorm veel verschil in lichaamstemperatuur. Dit is echt onwijs bizar. Hoe ontzettend koud dat ik het altijd had naar hoe warm ik nu ben geworden, zelfs als het 3 graden buiten is, vind ik het heerlijk.

Verder maakt de acupunctuur je heel relaxed en zijn mijn maandelijkse klachten vele malen minder. 

Hopelijk heeft dit een positief resultaat op onze kinderwens."

Meld je aan voor de tijdelijke introductie-prijs van € 47,-

Na aanmelding krijg je meteen toegang tot de cursus.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de online cursus geschikt?

De cursus is gemaakt voor vrouwen met een kinderwens die zich herkennen in het beeld van de koude baarmoeder (vul de vragenlijst in bij twijfel).

Wanneer in mijn cyclus kan ik starten?

Je kunt elk moment van starten met beter eten. Nu is een goed moment 🙂 

Hoe lang duurt de cursus?

Je krijgt na aanmelden meteen toegang tot de eerste les. In de dagen die volgen krijg je elke dag een e-mail met toegang tot de volgende les. De cursus bestaat uit 9 lessen.

Hoe zien de lessen eruit?

Je krijgt uitleg via een korte video of je leest een e-boek. Het is raadzaam om een eetdagboek bij te houden (via invulbaar PDF).

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

De video’s duren ongeveer 10 minuten. Als je de informatie nog eens wil doornemen, ben je met 15 a 20 minuten per dag klaar. De tijd om te koken zit hier niet bij.

Ik kan niet goed koken, is dat een probleem?

Totaal niet! Je kunt met een paar ingrediënten uitstekende gerechten maken.

Kan ik meedoen als ik vegetarisch eet?

In de cursus wordt wel het voordeel van dierlijke producten eten besproken bij een koude baarmoeder. Sta open voor de visie en de oplossingen die voor jou acceptabel zijn.

Kan ik meedoen tijdens een medisch traject?

Ja, dat kan zeker. Hoe beter jij je voelt, hoe groter de kans van slagen (bij IUI, IVF of ICSI). 

Sneak peak!

Plaatje uit cursus 4
Plaatje uit cursus
Plaatje uit cursus 3
Plaatje uit cursus 5
Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl