Heb jij een koude baarmoeder?

Ontdek het binnen 2 minuten!

Wil je graag op een natuurlijke manier zwanger worden?

Heb je ook het idee dat zwanger worden zo ongrijpbaar is? Je hebt maar een paar dagen in de maand de kans op een bevruchting. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Zo kun je op een makkelijke manier bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Hoe dan?

Een veel voorkomende oorzaak waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Deze term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteit problemen. Het is niet zo dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

Koud

Heb je altijd koude handen en voeten?

Libido

Is je libido ver te zoeken?

Energie

Ben je altijd vermoeid?

Herkenbaar? De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je klachten op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “koude baarmoeder”.

Je ontdekt hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Je krijgt meer grip op je cyclus, je hebt toegang tot een cyclusdagboek, een BBT curve, castoroliepakkingen en je krijgt uitleg over welke acupuntuur punten je zelf kunt masseren om de innesteling te bevorderen.

Eet jezelf warm!

Als je de aanpassingen van je voedingspatroon combineert met onze andere tips, zul je snel verandering merken. Iedere positieve verandering in je cyclus én in jouw algemeen welbevinden, zorgt meteen voor een boost van je vruchtbaarheid!

Wil jij starten en je kansen optimaal benutten?

Ruim 88% van de vrouwen heeft een koude baarmoeder. Het verschil als ze hun eetgewoonte hebben aangepast is enorm, binnen één week. Deze vrouwen laten weten dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om actief te zijn. Het grootste deel van deze groep raakt zwanger!

Tijdens de training leer je:

Welke hormonen actief zijn

Welke voeding het beste bij je past

Hoe je meer energie krijgt

Wat je lichaamstemperatuur je kan vertellen

Welke acupresuurpunten geschikt zijn

Alles over je menstruatie cyclus

Castorolie-pakkingen toepassen

Waarom thee niet altijd de juiste keuze is

hormoon
cyclus
gerechten
bbt

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Tijdelijke introductieprijs: € 97,-

Wat anderen zeggen over de training:

“Het aanpassen van mijn voedingspatroon, in mijn geval warm en tarwevrij eten, bleek gemakkelijker dan verwacht. De effecten hiervan op mijn lichaam waren vrijwel direct merkbaar. Weg opgeblazen buik en mijn energiepijl schoot omhoog. Ook houdt mijn lichaam zichzelf beter warm. Geen koude voeten of vervelende rillingen meer. Het aller mooiste is dat mijn lichaam door deze verandering klaar leek te zijn voor het dragen van een kindje, want inmiddels ben ik zwanger.”  

"De online cursus is zowel informatief als praktisch. Op een laagdrempelige manier leer je middels filmpjes elke dag een beetje meer hoe voeding jouw lijf kan helpen. Geen overload aan informatie, maar juist duidelijk en behapbaar. Ilse deelt niet alleen haar kennis over voeding, ook deelt ze haar ideeën over bereidingen en diverse recepten. Je kunt dus meteen zelf aan de slag. Ik merk na een aantal weken vooral aan mijn handen en voeten dat mijn lijf zich beter warm kan houden. Blij met alle kennis!"

Benieuwd of jij een koude baarmoeder hebt?

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg Goed Gevoel op Facebook & Instagram

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl