Doe mee met de Sneller Zwanger 3-daagse!

Vraag jij jezelf af hoe je zo snel mogelijk zwanger kunt worden? Dan is de sneller zwanger 3-daagse echt iets voor jou!

Tijdens deze 3-daagse ga je jouw cyclus met andere ogen bekijken; vanuit de Chinese geneeskunde. Belangrijk is dat je cyclus regelmatig verloopt en vooral zonder klachten is. Wanneer je cyclus op orde is, zal het zwanger worden sneller gaan.

Wil je inzicht in jouw cyclus? Doe dan mee! Schrijf je in en start meteen!

Waarom de Chinese visie?

Ik werk al vele jaren met vrouwen die een kinderwens hebben. De methode die ik gebruik wil ik graag met je delen. Inmiddels heeft deze manier van werken bewezen succesvol te zijn, 70% van de vrouwen in mijn praktijk raakt zwanger!

Hoe werkt het?

Je schrijft je in en je ontvangt elke dag een mail met toegang tot de informatie van de 3 daags. Je kunt meedoen via je laptop of telefoon.

Raak ik echt sneller zwanger door deze 3 daagse?

De sneller zwanger 3-daagse zorgt ervoor dat je in 3 dagen meer leert over hoe jouw cyclus zou moeten zijn. Ik ben er van overtuigd dat je zelf invloed hebt op je vruchtbaarheid, als je weet waar je lijf uit balans is.

Kan ik ook mijn situatie persoonlijk met je bespreken?

Jazeker! Je kunt langskomen in mijn praktijk in Oosterhout voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt meteen een afspraak inplannen.

Deelname kost € 7,50

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl