Voeding & vruchtbaarheid

Ben jij op zoek naar een manier om je vruchtbaarheid te vergroten? Ben je klaar met alle algemene tips, maar wil je advies dat wél werkt? Ben je bereid er écht voor te gaan? Snap je dat een gezonde levensstijl je vruchtbaarheid gaat vergroten? Dan is dit programma voor jou!

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar acupuncturist en help ik vrouwen met een kinderwens. De laatste jaren combineer ik de acupunctuur met de Chinese voedingsleer. De resultaten zijn buitengewoon (70% raakt zwanger). Heel graag wil ik mijn inzichten met je delen, zodat de kans op een zwangerschap groter wordt.

Vruchtbaarheid

Vanuit de Chinese geneeskunde wordt er naar jou als persoon gekeken en niet alleen naar je baarmoeder, eierstokken en hormonen. Iedere vrouw is uniek, dus ook de behandeling en de manier van eten zijn voor elke vrouw verschillend. Tijdens de acupunctuursessies ga ik op zoek naar een behandeling die bij jou past en thuis ga je ontdekken welke voeding je kan ondersteunen. Je kunt met het online programma direct aan de slag met het eten wat jij lekker vindt en zonder honger (het is geen dieet!). In 5 modules leer jij welke voeding bij jou past op de verschillende momenten van de cyclus.

Elke week starten er een beperkt aantal nieuwe trajecten. Bij een combinatie van voeding en acupunctuur kun je binnen 2 weken terecht. Tijdens de consulten kan ik je verder begeleiden met je voeding, ik zorg ervoor dat er genoeg tijd is om je vragen te beantwoorden. Binnen een maand zijn er veranderingen merkbaar. Start vandaag nog!

De behandelingen worden in onderling overleg ingepland, binnen 2 maanden. Na elke acupunctuurbehandeling ontvang je een factuur zodat je de behandelingen kunt declareren bij je zorgverzekering.

Tips, informatie, blogs en recepten in je mailbox?

Meld je dan aan en ontvang de laatste updates.

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Afspraak

Plan online een (gratis) afspraak

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg goed gevoel op Facebook & Insta

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Plan online een (gratis) afspraak.