Kan ik je helpen?

Wil jij de kans op een succesvolle zwangerschap vergroten?

De keuze is gemaakt, jullie willen graag een kindje! Je droomt over je eigen gezin en wil zo snel mogelijk een positieve test in handen hebben! Je vraagt je af wat je zelf allemaal kunt doen om een goede basis te leggen voor de zwangerschap en jullie kindje. Je leest ontzettend veel (tegenstrijdige) adviezen op internet. Welke adviezen zijn geschikt voor jou?

Er zijn zeker adviezen die 100% bij jou passen!

Goed Gevoel helpt je bij je kinderwens. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je in balans moet zijn voordat je zwanger kunt raken. In de afgelopen 20 jaar heb ik al enorm veel vrouwen geholpen!

Wil je samen met mij op zoek naar de juiste balans voor jou? Ben je er klaar voor om aanpassingen te maken zodat je kansen op een zwangerschap groter worden? Dan wil ik graag met je samenwerken!

Even voorstellen:

Mijn naam is Ilse en ik heb nooit getwijfeld of ik moeder wilde worden, dat was al op jonge leeftijd duidelijk. Wat wel een rol speelde, was of het zou gaan lukken... Binnen mijn familie was het niet vanzelfsprekend om snel zwanger te worden. Toen ik menstruatieklachten kreeg, ben ik naar de gynaecoloog gegaan.

 

Hij vertelde mij dat wanneer ik klaar was voor gezinsuitbreiding,
ik hem meteen moest bellen voor hulp.
Het zou niet makkelijk worden, maar met een
medisch traject zou het mogelijk moeten zijn.

 

Als ik ergens tegenop zag, was het wel een traject in het ziekenhuis.

In die tijd wist ik al veel van de Chinese geneeskunde. Ik zat in de laatste fase van mijn studie. Ik realiseerde me dat er veel was wat ik zelf in de hand had. Ik heb mijn eetpatroon aangepakt. Als eerste ben ik gestopt met het eten van zuivel en suiker, dat maakte dat ik weer een cyclus kreeg. Ik was verbaasd dat mijn eten zoveel invloed had. Daarna ben ik verdere aanpassingen gaan maken, waardoor mijn cyclus regelmatig werd.

Een paar jaar later wilden we proberen om zwanger te raken. Geen moment heb ik toen gedacht om contact op te nemen met de gynaecoloog (mijn cyclus verliep prima!) en dat bleek helemaal niet nodig :-). Ik raakte 2 keer zwanger zonder medisch ingrijpen!

 

Hoe fantastisch zou het zijn als alle vrouwen leren wat ze zelf kunnen doen om hun grote wens uit te laten komen!

Goed gevoel is opgericht om jou te helpen!

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Afspraak

Plan online een (gratis) afspraak

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg goed gevoel op Facebook & Insta

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Plan online een (gratis) afspraak.