Heb je last van de overgang?

Dan kan acupunctuur jou wellicht helpen!

Overgang en klachten

Tijdens de overgang kun je te maken krijgen met lichamelijke én emotionele klachten.

Steeds vaker gaan vrouwen op zoek naar een natuurlijke aanpak van klachten zodat ze geen hormonen hoeven te slikken. Acupunctuur is een van de natuurlijke alternatieven die hiervoor gebruikt kan worden.

De overgang is een natuurlijk proces. Het is het signaal van het lichaam dat de vruchtbare periode in je leven voorbij is. Tijdens deze periode tussen vruchtbaar en niet meer vruchtbaar, kunnen klachten ontstaan. Het is vaak afhankelijk van onderliggende patronen waardoor klachten kunnen ontstaan. Omdat de menopauze niet gezien wordt als een ziekte, maar eerder als een proces van het leven, zijn klachten vaak snel onder controle met acupunctuur. Acupunctuurbehandelingen richten zich op het herstellen van de juiste balans.

Opvliegers, zowel overdag als 's nachts, zijn de meest bekende klachten tijdens de overgang. Maar de overgang kan gepaard gaan met andere problemen, zowel lichamelijk als geestelijk. Vrouwen kunnen last hebben van gewrichtsklachten of vocht vasthouden. Soms ontstaan er angststoornissen of depressies. Mijn ervaring is dat deze klachten binnen enkele behandelingen verminderen en/of verdwijnen.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op!

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Afspraak

Plan online een (gratis) afspraak

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg goed gevoel op Facebook & Insta

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Plan online een (gratis) afspraak.