Ontdek hoe je spijsvertering invloed heeft op PCOS

Vraag jij jezelf af of het mogelijk is om zwanger te worden als je PCOS hebt? Ben je benieuwd of er meer mogelijk is dan alleen een medisch traject?

Gelukkig kun je zelf veel aanpassen!

De Chinese geneeskunde heeft een unieke kijk op PCOS. Ze stelt dat de klachten van PCOS komen door een lokale blokkade. Gelukkig zijn er manieren om de blokkade op te heffen. Het aanpassen van je voeding is een manier die je zelf binnen een week onder de knie kunt krijgen.

Goed Gevoel

Mijn naam is Ilse Huijben en ik heb Goed Gevoel opgericht voor vrouwen met een kinderwens. Uit eigen ervaring weet ik dat het heel goed mogelijk is om met PCOS zwanger te raken, zonder medisch ingrijpen. Na mijn diagnose heb ik mijn voeding aangepast. Op het moment dat we een gezin wilden stichten, raakte ik beide keren snel zwanger.

Het zou fantastisch zijn als alle vrouwen met PCOS realiseren dat ze zelf ook heel veel kunnen doen, eventueel in combinatie met een medisch traject. Vandaar dat ik de online training over PCOS gemaakt heb. Binnen een week kun je belangrijke stappen zetten voor je gezondheid!

Meld je aan voor € 65,-

Voor wie is de online training geschikt?

Voor vrouwen met een kinderwens die kenmerken van PCOS hebben of al een diagnose hebben gehad.

Kan ik op elk moment van mijn cyclus starten?

Met PCOS is er vaak een lange of onregelmatige cyclus. Er is geen ideaal start-moment. Je kunt het beste zo snel mogelijk je voeding aanpassen.

Hoe lang duurt de cursus?

Je ontvangt per dag 1 les. De training bestaat uit 8 lessen. Per dag ben je ongeveer 10 minuten bezig met het bekijken van een video of het lezen van een PDF.

Kan ik meedoen tijdens een medisch traject?

Je kunt je voeding altijd aanpassen, ook wanneer je onder behandeling bent bij de fertiliteitsafdeling. 
De training is gericht op de PCOS variant die kenmerken van een Koude baarmoeder heeft (zie info op pagina: https://goedgevoelacupunctuur.nl/online-training-koude-baarmoeder). Als deze kenmerken niet van toepassing zijn, neem dan even contact met me op. Dan bekijken we samen of het zinvol is om deze training te volgen. 

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl