Heb jij een kinderwens?

Dan kan onze online training je helpen!

Het is tijd om zelf actie te ondernemen!

De beslissing is gemaakt, jullie willen gaan proberen zwanger te worden. Maar hoe nu verder? Heb jij het gevoel dat je alleen maar kunt hopen dat het een keer gaat lukken, zonder dat je er zelf grip op hebt? Word je enorm onzeker van alle tegenstrijdige adviezen die je leest op internet? Dat begrijpen we heel goed!

Algemene adviezen houden geen rekening met wie JIJ bent, maar wij wel!

Vanuit onze ervaringen uit de praktijk, weten we dat alle vrouwen verschillend zijn. Er is voor iedereen een unieke aanpak nodig is! Hoe fijn zou het zijn als jij weet welke aanpak voor jou het beste werkt?

Je kunt ongelooflijk veel zelf doen, wist je dat?

Wil jij ook graag beter begrijpen hoe jouw lichaam functioneert? De eerste stap is het monitoren van je cyclus. Dat is meer dan alleen noteren wanneer je menstruatie start. Je gaat je ook gaan verdiepen in hoe jij je vóór, tijdens en na de menstruatie voelt. Hoe de menstruatie zelf verloopt, geeft een enorm veel waardevolle informatie! Verlies je weinig of juis veel bloed? Hoe is de kleur van het bloed? Hoe lang menstrueer je? Het bijhouden van je cyclus gaat er ook voor zorgen dat je gaat ontdekken wanneer je eisprong is. Dat is niet altijd op dag 14! Als je die signalen gaat herkennen, weet je ook wanneer de kans op een bevruchting het grootste is. Wij gaan je laten ontdekken wat je cyclus jou vertelt en welke manieren jou gaan helpen om zwanger te worden.

23
22
20

Wil je aan meteen de slag en je kansen optimaal benutten?

Je wilt graag zo snel mogelijk zwanger worden en je wil er alles aan doen om de natuur een handje te helpen. Het belangrijkste hiervoor is dat jij de juiste balans gaat vinden, de balans die bij jou past. Iedere vrouw uniek en dat is ons programma ook. We bieden zoveel manieren om je balans te herstellen, dat er zeker methodes bijzitten die voor jou werken.

We zorgen ervoor dat je weet hoe jouw cyclus in elkaar zit, zowel vanuit de hormonale kant als vanuit de Chinese geneeskunde. We bespreken de verschillende verstoringen en leren je hoe je aan de slag kunt om je cyclus te verbeteren. We leggen uit waarom je voedingspatroon er na je menstruatie anders hoort te zijn dan na je eisprong. Met de juiste voeding na je eisprong vergroot je de kans op een gezonde innesteling.

Je gaat ontdekken hoe je acupressuurpunten je kunt gebruiken om processen tijdens de maand te ondersteunen. Hier zul je van andere punten gebruik maken voor je eisprong dan tijdens de menstruatie. Acupressuur is te gebruiken in combinatie met fertiliteitsmassage (verschillende technieken worden uitgelegd). Je leert welke methodes/acupunctuurpunten geschikt zijn voor jou!

Je kunt gebruik maken van verschillende invulsheets, van BBT (temperatuur)curves tot cyclusdagboeken.

Je bepaalt zelf van welke opties je gebruik maakt

We snappen dat je het druk hebt, dus je kiest zelf van welke methodes je gaat gebruiken. Al met 10 minuten per dag kun je verschil maken!

21
19
12

De online training wordt aangeboden via Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. Puur vrouw academie is een samenwerking met Hester. We zijn hiermee gestart nadat we elkaar tegenkwamen bij een masterclass voor acupuncturisten.

Met deze training ben je 3 maanden bezig. Dat is de tijd die nodig is om nieuwe gewoontes aan te passen.

Tijdelijke prijs € 197,-

Per fase van je cyclus leer je:

welke hormonen actief zijn

wat je temperatuur je kan vertellen

hoe je acupressuur kunt toepassen

het effect van affirmaties

fertiliteitsmassages toepassen

alles over de juiste voeding

hoe je in balans kunt blijven

alle kenmerken van jouw cyclus

Wat anderen zeggen over de training:

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ik heb veel geleerd.

Ik ben enthousiast over de digitale cyclusdagboeken, die je ook makkelijk dagelijks op je telefoon kunt invullen.

Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn voeding. Ik let nu meer op warmte en doe de acupuressuurbehandelingen elke dag!

Mega interessant om te horen dat mijn menstruatie dus niet normaal is. Ik focus mij nu vooral op de voeding.

Tijdelijke prijs € 197,-

Ilse Huijben

Adres

Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout

Telefoon

Ik ben bereikbaar via
06-21406920

E-mail

Stuur me een e-mail via
info@goedgevoelacupunctuur.nl

Volg Goed Gevoel op Facebook & Instagram

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur
Schermerhornstraat 29
4908 DD Oosterhout
06 – 214 06 920
info@goedgevoelacupunctuur.nl